Vaša zasebnost, soglasje in piškotki

KATERE VAŠE PODATKE ZBIRAMO IN ZAKAJ BOMO UPORABILI VAŠE PODATKE?
Kot registrirani uporabniki strani otroskeprireditve.si lahko komentirate in ocenjujete naše prispevke. Pri registraciji zato potrebujemo vaše ime in priimek ali pa podate vzdevek.

Upravljavec osebnih podatkov je SKRINA, Janja Leban s.p., ki bo vaše podatke (e-naslov in IP naslov za potrebe Google Analytics) uporabljala izključno za namen posredovanja e-novic. Vaši podatki se hranijo v bazi do preklica privolitve. Svojo privolitev za prejemanje obvestil lahko kadarkoli prekličete na način, tako, da enostavno kliknete na odjavo na dnu novic. 

Sistem, ki ga uporabljamo, Mailpoet, shranjuje v bazo vaš IP naslov, izključno zaradi potrebe preprečitve zlorabe sistema. Prav tako shranjujemo seznam klikov na posamezne povezave znotraj vsake poslane e-novice, izključno zaradi statistike. Zunaj naše spletne strani, uporabnika več ne sledimo.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.
iProm ads
Na strani prikazujemo oglase naših oglaševalcev in posledično beležimo klike na posamezne oglase. Ne beležijo se nobeni osebni podatki, ampak samo število ogledov in klikov na spletne pasice (oglase).

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Otroskeprireditve.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

IZBRIS
Na vašo zahtevo bomo vaše podatke izbrisali v rokih in skladno z GDPR.

PIŠKOTKI
Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki so vam na voljo. Delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate.
Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le-te vaš piškotek ob obisku naše strani prebere. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov.
Ker to po slovenski zakonodaji predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo privolitev. Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov privolijo.

Če tega ne dovolite, naših vsebin ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji, velika verjetnost je tudi , da boste pri iskanju preko iskalnika Google naše strani težje našli med zadetki.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.


Kdo smo

Naslov naše spletne strani je www.otroskeprireditve.si

SKRINA, Janja Leban s.p.
Beleharjeva cesta 3a

4208 Šenčur

Davčni zavezanec: NE
DDV ID številka: 16071255
Matična številka: 7292112000
SKD: 70.210 – Dejavnost stikov z javnostjo
Datum vpisa: 17. 5. 2017

Dodatne informacije

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju domenca.com, kjer tudi gostujemo s spletno stranjo. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov.