V Ljubljanskem BTC-ju je največji trampolin park v Sloveniji. Trampolin park na 3.500 m2 nudi edinstveno doživetje skakanja in breztežnosti in je prostor za druženje, zabavo in aktivno preživljanje prostega časa.

Hkrati je park tudi nov dom svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils, ki bodo svoje znanje in izkušnje, v okviru tečajev in delavnic, prenašali na mlajše generacije.

ZDRUŽUJE ŠPORT IN ZABAVO
Trampolin park WOOP! je namenjen vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo. Trampolin park nudi prostor za aktivno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitness programe.

OD TRAMPOLINSKEGA ZIDU DO OLIMPIJSKH TRAMPOLINOV
V novem trampolin parku se poleg trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, nahaja tudi igralna in plezalna stena, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši za zabijanje ter trapez in slack line. Del trampolin parka je namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

VARNO IN ZABAVNO
Trampolin park WOOP! skakalcem zagotavlja varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. Prav vsi pa tam lahko doživijo občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyu.

OKUSNO IN ŠE ENKRAT OKUSNO
V WOOP! baru boste lahko preizkusili najrazličnejše dobrote od kave s karamelo in vroče čokolade z oreo piškoti, do domačih ledenih čajev in smoothijev. Po skakanju pa si boste lahko vedno privoščili tudi Trampolinke.

Vir in več informacij: Trampolin park WOOP!