Uvodna določila

To so spletne strani otroskeprireditve.si, zasebne spletne strani, ki obveščajo o dogodkih in doživetjih za otroke in družine. Vse pravice uporabe vsebine spletnih strani so pridržane. Splošni pogoji se nanašajo na vse spletne strani na domeni otroskeprireditve.si. Z uporabo, dostopom in iskanjem po vsebini spletnih strani potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjate.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki so podane na naših spletnih straneh, so informativne narave. Ekipa strani otroskeprireditve.si se vseskozi trudi za kar najboljše možno delovanje spletnih strani, vendar v nobenem primeru ne prevzemamo odgovornosti in hkrati ne dajemo jamstva za nemoteno uporabo spletnih strani. Ta stran se nudi taka kot je in brez kakršnega koli jamstva – vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost.

Ekipa strani otroskeprireditve.si ali katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nadgradnjah in vzdrževanju spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi bila posledica dostopa ali uporabe spletnih strani. Prav tako odgovornost ne velja v primeru nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnih straneh.

Ekipa strani otroskeprireditve.si ni odgovorna za morebitne poškodbe računalniške opreme in ostalih aplikacij, ki bi jih povzročil obisk spletnih strani, vključno s poškodbami, ki jih povzročijo npr. računalniški virusi ali zlonamerna oprema. V izogib neželenim dogodkom, povezanih z varno uporabo interneta, priporočamo uporabo najnovejše različice brskalnika in namestitev ter stalno posodabljanje protivirusne programske opreme oziroma uporabo odprtokodnih operacijskih sistemov. Prav tako ne odpirajte elektronske pošte od neznanih virov ali priponk elektronske pošte, ki jih niste pričakovali.

Ekipa strani otroskeprireditve.si lahko vsebino spletnih strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

O vsebini

Vse podatke bomo redno pregledovali in morebitne napake takoj odpravili. Otroskeprireditve.si si pridržuje pravico do spreminjanja podatkov na teh straneh brez posebnega opozorila. Za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani otroskeprireditve.si ne prevzemamo nobene odgovornosti.

Druge povezave

Spletna stran otroskeprireditve.si lahko vsebuje povezave – linke na strani drugih podjetij ali oseb. Linki so namenjeni le za informiranje uporabnikov. Stran otroskeprireditve.si ne nadzoruje povezav, ki vodijo na zunanje spletne strani. Skladno s tem ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, popolnost, zakonitost … vsebine zunanjih spletnih strani ali objavljene ponudbe. Prav tako, ne velja izjava o varovanju osebnih podatkov za povezave, ki vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev izven strani otroskeprireditve.si.

VAŠA PRIVOLITEV 
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili oz. splošnimi pogoji, ki se nanašajo tudi na GDPR. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.