Dragi starši, priredite svojemu otroku zabavno, nepozabno in edinstveno praznovanje rojstnega dne na Ljubljanskem gradu. Če ima vaš otrok rad zgodbe, pustolovščine in se ne boji izzivov in urokov, potem bo presenečenje za grajskim obzidjem popolno.
Vse najboljše, otroci!

Foto: Miha Mally

Praznovanje z zgodbo

Pričarajte svojim otrokom nepozabno pustolovščino v družbi z grajskimi junaki, ki jih bodo vodili po skritih kotičkih Ljubljanskega gradu. Rojstni dan za otroka ne bo le zabaven, temveč tudi poučen. Vse pustolovščine so vedno zasnovane za mešane skupine (tako za dečke kot za deklice). Poleg animacije lahko poskrbimo tudi za tematsko pogostitev v Zmajevem brlogu. Izbirate lahko med tremi tematskimi programi. Vsi programi so primerni za otroke od 5. do 10. leta.

Tematski programi

Zmajski rojstni dan: Izginotje zmajske melodije

Strašno, prestrašno! Ste že slišali, kaj se je zgodilo? Neznano kam je izginila skrinja profesorja zmajeslovja! In z njo zelo posebno darilo – zmajska melodija, ki jo je profesor prejel od svojega zmaja. Le kaj se je pripetilo?! Profesor sumi svojo sestro – čarodejko, ki mu vsake toliko kakšno ušpiči. Ta pa molči in ničesar ne izda.

Zadeva pa je zelo resna, saj profesor lahko le z melodijo prikliče svojega zmaja … Zato bosta profesor in njegova vajenka – pustolovka potrebovala pomoč najdrznejših pustolovcev, da se z njima podajo na pot, polno izzivov, ter skupaj razrešijo skrivnostno izginotje skrinje. In če bodo uspešni, jih bo morda profesor naučil celo zmajev ples …

Viteški rojstni dan: Viteško zmagoslavje

Pred kratkim se je med vitezi vnel zelo hud prepir: »Kdo je najboljši? Kdo bolj spretno vihti svoj meč? Kateri izmed njih je najbolj zaslužen, da se je neustrašna turška vojska, ki je oblegala grad, pognala v beg, da se je kar pokadilo za njo?!« Vsak zase je vneto zatrjeval, da je to on. Naposled so se le odločili, da odidejo do samega cesarja, da razsodi, kateri izmed njih ima največ zaslug za zmago.

Ko so vstopili v njegove prostore pa … Šok! Cesarja ni bilo nikjer, sobana pa v popolnem razsulu – kot da jo je stresel najmočnejši potres! Kje je cesar? Zakaj je vse razmetano? Vitezi so se odpravili po bližnjih in daljnih deželah, da raziščejo, kaj se je zgodilo. Je pa na gradu nekdo, ki sumi, da ni vse, kot se zdi … A potrebuje iznajdljive in pogumne pomočnike, da mu pomagajo odkriti, kaj se je zares pripetilo za grajskimi zidovi.

Princeskin rojstni dan: Zarota grajskega prestola

Na gradu se bliža veliko slavje, na katerem se bodo zbrali najpomembnejši gostje iz celotnega cesarstva. Priprave so že v polnem teku … Iz grajske kuhinje že omamno diši, glasbeniki pridno vadijo najnovejšo melodijo, za cesarico pa so grajske šivilje sešile povsem novo obleko, ki si jo bo prvič nadela ob tem posebnem dogodku … Vse kaže, da se obeta dan, poln veselja in zabave, ko ne more iti prav nič narobe.

Pa vendar…! Na gradu je namreč nekdo, ki mu ni prav nič po godu, da se bo slavje vsak čas pričelo, in je pripravljen narediti čisto vse, da ga prepreči.

Turnirski rojstni dan: Zmajski turnir

Ne samo vitezi, tudi zmaji tekmujejo na turnirjih. Morda bi pričakovali, da se bodo krvoločno spopadli in bruhali ogenj, vendar je ravno nasprotno: zmaji so zelo miroljubna bitja in napadejo le, kadar so ogroženi. Znani so tudi kot šaljivci, ki ljubijo igre in zabavo nasploh. Na turnirjih ne tekmujejo, kateri je močnejši, ampak zmagajo složno, ko dobro opravijo vse zabavne naloge!

Ker so njihovi turnirji tako zelo zabavni, se je zmajček Franci odločil, da bo izuril tudi človeško rodbino, in če bo presodil, da se z vso resnostjo lotimo zastavljenih nalog, da zmaje spoštujemo ter smo vredni njihovega zaupanja, nas bo obiskal na samem turnirju. In kot se spodobi – zmagovalci bodo na koncu prejeli tudi zabavno nagrado!

Preverite CENE paketov in, kaj vse vsebujejo >>

Sprejem najav in rezervacij

• Termin je potrebno rezervirati vsaj 5 delovnih dni pred praznovanjem rojstnega dne.
• Natančno število otrok sporočite najkasneje 5 dni pred dogodkom.
• Ob najavi sporočite, kateri tematski program in animacijski paket ste si izbrali ter predvideno število otrok.

Vir in več informacij: Ljubljanski grad