Eko resort se nahaja v vasi Godič v bližini Stahovice, nekaj kilometrov od Doline Kamniške Bistrice ter od izhodišča za vzpon na Veliko Planino. Med drugim nudi odlično priložnost za družinske počitnice, med dodatno ponudbo  se najde tudi otroško igrišče in po novem si tam vsako soboto med poletjem, ob 18. uri,  lahko ogledamo  otroško predstavo!

Prve predstave smo se udeležili tudi mi, na soboto 24. junija. Vreme je bilo zelo muhasto do zadnjega, a sem vseeno napokala oba tamala in še oba nečaka in smo šli 🙂  Po osvežujočih nevihtah (milo rečeno) je predstava za vsak slučaj potekala v toplerju sredi resorta (pod njim je bar).

     

Prostor smo kar lepo zapolnili in že je na oder prišel Kekec s svojo družbo in z  njim dobra volja, ki je najbolja 😉  Tamali so sodelovali, se režali, malo bali (Pehte – in prav je tako), peli in navijali za svojega junaka. Predstavo je uprizorilo Družinsko gledališče Kolenc in na uho nam je prišlo, da bodo tam še nekaj v tem poletju (spremljajte sobote ali nedelje) …

Po predstavi smo se razvajali ob odličnem točenem sladoledu (čokolada in bezgov cvet) in si ogledali živalice, ki jih otroci lahko v Eko resortu pobliže spoznajo: pav, race, osel, koze in celo srne!

  

Vsekakor je to en tak mini izlet, ki ga bomo izvedli še kdaj – ker je tam zelo lepo, ker so tamali uživali v naravi, na igralih in na predstavi in ker so tudi domače stvari v ponudbi zelo okusne 🙂


Še več opisov naših drugih dogodivščin: