Vabimo vse otroke in družine v otroški igralni park – Pravljično deželo Vile Eksene.

Otroci se tam lahko zabavajo na prelepih unikatno ročno izdelanih večnamenskih lesenih igralih, ki so namenjena tako starejšim kot najmlajšim in nudijo celostno gibalno doživetje.
Unikatna hišica na drevesu in igrala v obliki grajskih stolpov ter druge posebnosti pa dajejo Pravljični deželi Vile Eksene pravljični pridih.

  • Uporaba igral in zabava je popolnoma brezplačna!
  • Igralni park je odprt od ponedeljka do sobote, od 9. do 21. ure in v nedeljo, od 13. do 21. ure.
  • Vabljeni vsi otroci in družine iz cele Slovenije ter od vsepovsod.
  • Dežela Vile Eksene se nahaja pred Centrom Eksena v Šentjurju, na naslovu Cesta Leona Dobrotinška 2.

Vabljeni na nepozabno doživetje v prijetnem okolju, ki nudi naravno senco dreves!

Pri deželi Vile Eksene se nahaja tudi ulični kiosk Kapljica Šentburger, kjer si boste lahko na terasi privoščili zaslužen oddih in sprostitev na udobnih stolih, na voljo pa vam je pestra izbira Šentburgerjev, pečenega krompirčka, solat, pijače, sladoleda in odličnih slaščic.

VABLJENI NA BREZPLAČNE USTVARJALNE DELAVNICE ZA OTROKE NA TEMO SPODBUJANJA:

Za otroke bodo potekale brezplačne ustvarjalne delavnice »SPODBUJANJE POZITIVNEGA ODNOSA DO OKOLJA IN NARAVE«, kjer se bodo preko igre spoznavali z rabo naravnih materialov, razvijali spoštljiv in pozitiven odnos do okolja ter spoznavali, kaj je potrebno, da ohranimo naše okolje čisto in poskrbimo za našo naravo:

  • sobota, 10. 8. 2019
  • sobota, 17. 8. 2019
  • sobota, 24. 8. 2019

Pridite na NEPOZABEN MEGA SHOW za otroke in odrasle ➡ v soboto, 31. 8. ob 17. uri, pred Centrom Eksena v Šentjurju (Cesta Leona Dobrotinška 2). Vstop je prost!

Vir in več informacij: Pravljična dežela Vile Eksene