KJE: Soriška planina AlpVenture

Za popoln oddih in čudovito poletje na Soriški planini in okolici, so v Bohinju pripravili poseben animacijski program, ki je za goste, ki bivajo v določenih namestitvah BREZPLAČEN, po simbolnih cenah pa se jim lahko pridružijo tudi ostali gostje.

Med aktivnostmi so tudi otroške gozdne animacije, ki bodo na sporedu vsak četrtek v juliju in avgustu v gozdu ob penzionu in gostišču Lajnar. Začnejo se ob 17. uri in trajajo približno 1 uro.

KAJ SO GOZDNE ANIMACIJE IN KOMU SO NAMENJENE?

Monika Golja in Gašper Stojc (Iskriva taščica in Neustavljivi volk) sta dolgoletna skavtska voditelja in čudovita mentorja raznovrstnih otroških in animacijskih dogodkov ter prireditev. Gozdne animacije bodo med drugim vključevale tudi gibalne igre s petjem, ustvarjanje z naravnimi materiali, spoznavanje gozda in spoznavanje cirkuških elementov. Namenjene so vsem radovednim, nagajivim, ustvarjalnim, vedoželjnim otrokom, ki uživajo v naravi.

Cena: 2 € na otroka.

Aktivnost je brezplačna za goste, ki bivajo v penzionu in gostišču Lajnar, v gostišču Brunarica, kampu Soriška planina, gostišču Macesen v Sorici, apartmajih Tolc v Sorici in v penzionu in gostišču Resje na Nemškem Rovtu dva dni ali več.

🌧 V primeru slabega vremena bodo animacije prestavljene v dvorano gostišča Macesen v Sorici.

Vir in več informacij: bohinj.si