Zakaj oglaševati na portalu otroskeprireditve.si?

Spletni portal otroskeprireditve.si je edini spletni medij s področja dogodkov za otroke, ki na enem mestu združuje največ informacij o prihajajočih dogodkih za otroke, družinskih prireditvah in posebnih doživetjih (delavnice za otroke, otroške predstave, pravljične dežele, mini ZOO, tematski parki in vsi escape room-i v Sloveniji …).

Ustvarili smo ga z namenom, da staršem ponudimo rešitev za njihov problem – kje najti največ informacij o dogajanju in ponudbi za otroke – in to na enem mestu.

Ekipa uredništva spletni portal ureja dnevno, za boljšo prepoznavnost strani pa skrbi z ažurnim komuniciranjem vsebin na Facebook strani Otroške prireditve in obveščanja preko tedenskih e-novičk.

otroskeprireditve.si postaja spletno mesto, na katerega se obiskovalci radi vračajo po uporabne ideje za zabavo in preživljanje prostega časa z družino.

Doseg otroskeprireditve.si (dec. 2019), vir: Google Analytics

Ogledov strani
Unikatni obiskovalci
Trajanje obiska (v sek.)

 

Doseg FB Otroske prireditve (vir: Facebook Insights)

Sledilci
Všečki
Doseg
Engagement

 

CILJNA SKUPINA

Obiskovalci spletnega portala otroškeprireditve.si so starši otrok različnih starostnih skupin, ki jih zanimajo in ki iščejo najrazličnejše dogodke, aktivnosti, kraje in destinacije, namenjene otrokom oz. družinam.


Kako lahko oglašujem na portalu otroskeprireditve.si?

Izbirate lahko med več različnimi storitvami. Za podrobno ponudbo nam pišite na: otroskeprireditve@gmail.com!

 

OSNOVNE OGLAŠEVALSKE POZICIJE NA STRANI:


NAŠI PRIJATELJI: