V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane za nas vsako leto pripravijo knjižico različnih, kulturno obarvanih družinskih doživetij.

Tudi za leto 2019 so pripravili pestro ponudbo dogodkov s področja zgodovine, arhitekture, fotografije, slikarstva in drugih sorodnih tem. S knjižico otroke vabijo na organizirane dogodke, ki se zgodijo na določen dan in uro, ko lahko npr. obiščejo domovanje arhitekta Jožeta Plečnika, prisluhnejo otroškim vodstvom, se naučijo razviti svojo fotografijo ali prespijo noč v muzeju. Takrat bodo v muzeju morda srečali žabico Ljubo ali kakšnega duha iz preteklosti.

Seveda mo k njim vabljeni tudi takrat, ko to ustreza nam: za samostojni družinski ogled aktualnih muzejski in galerijskih razstav, arheoloških parkov ali Plečnikove Ljubljane nudijo poučne in zabavne tiskane vodnike, s katerimi bo naše raziskovanje postalo nepozabno!

Družinsko zloženko dogajanja 2019 si lahko ogledate tu >>

Novosti letošnjega leta so nov voden ogled razstave Ljubljana. Zgodovina. Mesto., ki bo na voljo od septembra dalje, poletna muzejska noč v Plečnikovi hiši, za lačne želodčke Žabja mal’ca ter novi letni koledar z vsemi aktivnostimi, da se boste lažje znašli!

Vir in več informacij: MGML