3. 6. 2017 smo bili del Mini vrtiljaka. Gre za družinski dogodek zasebnega Mini vrtca v Ljubljani, ki pa ni zaseben – nanj smo vabljeni vsi! In to že tretje leto zapored.

  

Dogodek se je pričel ob 10.00 in prihajati so začeli tudi prvi gostje. Dan je bil res lep (in vroč) in malčki s svojimi starši so se tako lahko prišli zabavati na poligon, tobogan ali v velik peskovnik, lahko so kaj ustvarili na mini delavnicah, si dali poslikati obraz, kaj zdravega prigriznili in se nasploh zabavali, očki in mamice pa so lahko tačas po želji vrgli oko na stojnico ali dve.

 

Na tem dogodku se namreč predstavlja veliko odličnih posameznikov, parov in podjetij z družinsko ponudbo izdelkov. Letos so bili to:

Dogodek pa je bil tudi kulinarično obarvan – za odlično kosilo iz 100 % ekoloških sestavin so poskrbeli pri Taman organic, vsi pa smo si lahko privoščili tudi kavo ali druge tople napitke, saj je bil na obisku fenomenalen Coffee Car, ki je s seboj pripeljal profesionalni kavni aparat, da je bila vsaka kava, ki so nam jo skuhali, sveže mleta in lepo postrežena.

   

Žal vreme ni zdržalo do popoldneva, tako da smo se domov odpravili predčasno in ne po svoji volji, a se drugo leto zagotovo vrnemo!


Še več opisov naših drugih dogodivščin: