img_8784UREDNIŠTVO PORTALA

Leteča mami z Gorenjske, ki z družino rada hodi v hribe, čim več na izlete (potovanja kolikor znese) in na rock koncerte.

Nejc je prišel 2012, Ajda 2015, z njo pa tudi stran otroskeprireditve.si. Tavelik je bil takrat ravno prav star, da so ga začele zanimati vse možne igre, živali, pravljice – in da se raznih maskot in drugih “bitij” ni več bal.

v naravi z otrokipeka kruha v pekarni mismasKer nikjer nisem našla na enem mestu informacij o dogajanju za otroke, sem tako mesto naredila sama. Mi gremo radi na take dogodke – naše vtise z do sedaj obiskanih prireditev si lahko ogledate tudi na BLOGU.

indijanska predstava houk  img_5637  otroski bazar  napihljiv grad arboretum


O PORTALU

Pri nas boste našli največ informacij o prihajajočih dogodkih za otroke in družinskih prireditvah ter posebnih doživetjih (delavnice za otroke, otroške predstave, pravljične dežele, tematski parki in escape room-i v Sloveniji …). Za vas jih iščemo in objavljamo mi, vi pa se le še razglejte in izberite, kam bi se odpravili s svojo družino!

Informacije o dogodkih in prireditvah za otroke so zbrane iz javno objavljenih napovednikov in drugih javnih virov (spletne strani posameznih organizatorjev, Facebook strani posameznih dogodkov), pridobljene od organizatorjev prireditev (ki nam posredujejo tekstovno gradivo, PR sporočila in fotografije dogodkov ali pa uporabimo fotografije, ki jih najdemo na Googlovem spletnem iskalniku, zato le-tega (v primeru, da ni naveden avtor) navajamo kot vir fotografij) ter od obiskovalcev naše spletne strani in facebook strani otroskeprireditve.si.

Za vsak slučaj pa pred obiskom določenega dogodka preverite pri organizatorju, če ni slučajno prišlo do kakšnih sprememb programa, ure ali celo odpovedi, da ni slučajno treba predhodno rezervirati ali kupiti vstopnice ipd. Za napake objav s strani organizatorjev dogodkov ne odgovarjamo. 

Do danes je bilo objavljenih že:

Dogodkov
Prireditev
Pravljičnih dežel in poti