Brainobrain je mednarodno priznan program za razvoj življenjskih veščin pri otrocih, starih od 4. do 14. leta. Razširil se je že v 43 držav po vsem svetu.

So prejemniki prestižne nagrade »Best Kids Education Brand Award« za leto 2017 in 2-kratni aktualni Guinnesovi rekorderji.


Brainobrain je program za razvoj sposobnosti in spretnosti otrok z dvema glavnima ciljema:

  • celosten razvoj možganov s pomočjo abaka (staro azijsko računalo) in mentalne aritmetike, kar povečuje otrokovo koncentracijo, osredotočenost, spomin, hitrost, natančnost, vizualizacijo, kreativnost in matematične veščine;
  • razvoj osebnosti s pomočjo NLP tehnik, kar se odraža na otrokovi odličnosti, vodstvenih veščinah, samozavesti, vztrajnosti, solidarnosti in veselju.

Glavna paradna veščina, ki jo otrok osvoji z Brainobrain metodo, tako da ničkolikokrat vzame sapo marsikateremu staršu, je računanje v mislih, vendar pa je dota programa za otroke veliko večja.

Otroci se v Brainobrain programu umirijo, postanejo bolj motivirani, samozavestnejši, pogumnejši, znajo si postavljati osebne cilje, razvijajo vztrajnost in vedo, da je za uresničevanje ciljev treba tudi dalj časa delati.

V Sloveniji je Brainobrain prisoten od leta 2014. Trenutno je 17 delujočih centrov. Več o samem programu, lokacijah in urnikih lahko najdete na spletni strani www.brainobrain.si.

»Smo mojstri abakusa in mentalne aritmetike, smo hitri in natančni, inovativni in ustvarjalni. Odkrivamo moč vizualizacije, raziskujemo angleščino, razbijamo miselne orehe, spoznavamo in sprejemamo sebe in ljudi okoli nas, predvsem pa zaupamo vase in smo ponosni na naše dosežke.«

Vpisujemo – vabljeni!

Že potekajo vpisi v jesenske termine. Če rezervirate mesto v mesecu juniju, bo vaš otrok prejel darilo – 12 Jolly barvic s svojim imenom! Proste termine lahko najdete na tej povezavi http://www.brainobrain.si/urniki.html

Kontakt in več informacij:

E: info@brainobrain.si

M: 040 628 715

Facebook stran >>