Ob prijetnem vzdušju v ateljeju za poslikavo in oblikovanje keramike potekajo organizirani ustvarjlani dogodki, ki so prilagojeni obiskovalcem in njihovim željam. Od rostnodnevnih praznovanj do teambuildingov in fatovščin ali dekliščin.

ROJSTNI DNEVI ZA OTROKE

Nepozabno druženje in doživetje medtem, ko nastane veliko pravih mojstrovin, ki se veselo uporabljajo že dolgo časa. Na rojstnodnevnem praznovanju v A.P.O.K-u oblikujemo svežo glino v uporabne izdelke, dekoriramo že oblikovane produkte in izdelamo skupno darilo za slavljence in slavljenke. 

Omogočite svojim otrokom, da skozi igro razvijajo svoje likovno izražanje, ročne spretnosti in iznajdljivost. Spoznali bodo lastnosti gline in se naučili, kako se izdeluje sodobna namizna keramika. V sproščenem vzdušji poteka animirano izvajanje rojstnodnevne delavnice, ki razen hrane in pijače vsebuje vse potrebno za izvedbo. 

NAREDI SAM

Ljubiteljem gline in namizne keramike A.P.O.K. nudi vse, kar boste potrebovali za samostojno ustvarjanje z glino. Brez vstopnine. Brez rezervacij. Brez časovne omejitve. Pridite kadar želite in se posvetite lastnim željam ter izzivom.

Vse o ateljeju, delavnicah in možnostih ustvarjanja: A.P.O.K.

A.P.O.K. se nahaja na Vošnjakovi ulici 4 v Ljubljani.